Coffee Cup

Aan de mooie Bondgenotenlaan vinden we Coffee Cup.

Zoals in een koffiebar gebruikelijk is, bestellen we aan de toog, hier staan de muffins, taarten en koffiekoeken mooi uitgestald en uiteraard bezwijken we. Wanneer we voor het grote raam zetten wordt ons direct duidelijk dat Coffee Cup op geen betere plaats had kunnen zitten. Onze cappuccino, warme chocolade melk, luxe muffin en bosvruchtentaart worden snel geserveerd door een vriendelijke ober, het smaakt ons uitstekend! We begrijpen dan ook waarom er hier altijd volk zit.

Coffee Cup is voor ons een geslaagde koffiestop!

coffeecup

Praktisch
Bondgenotenlaan 12, 3000 Leuven
info@coffeecupleuven.be
www.coffeecupleuven.be

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.