Nederlandstalige liedjes voor wie Nederlands leert

‘Lennaert & De Bonski’s kennen hun wereld’ zit vol wereldmuziekjes in een Nederlandstalig jasje. De Leuvense integratiedienst organiseert deze voorstelling in 30CC/Minnepoort op woensdag 12 maart om 20.00 uur.

Wat maakt de Russische Bonski’s zo verschillend van de Belgische zanger met wie zij op het podium staan? Zijn de mensen uit Scandinavië echt kouder dan die uit Afrika of Zuid-Amerika? Waarom wil een Belg altijd op tijd zijn? Je hoort het allemaal in deze humoristische muziekvoorstelling over culturele identiteit.

Lennaert Maes maakt al jaren muziek voor studenten die Nederlands leren. Dat doet hij samen met de Bonski’s, twee muzikale broers uit Rusland.

Schepen van gelijke kansen en diversiteit Denise Vandevoort legt uit waarom de integratiedienst deze voorstelling mee organiseert: “De muziekvoorstelling is afgestemd op een volwassen publiek dat Nederlands wil leren op een prettige manier. Nederlands leren is hard werken, maar hoeft niet saai te zijn! Het gaat over verstaanbare Nederlandstalige songs waarbij de participatie van het publiek centraal staat.”

Praktisch
‘Lennaert & De Bonski’s kennen hun wereld’ met Lennaert Maes (zang en gitaar), Andrei Bonski (mandoline, viool, accordeon en toetsen) en Kriss CC Bonski (contrabas, percussie, toetsen en tuba)
Duur van de voorstelling: 80 minuten (zonder pauze)
Op woensdag 12 maart 2014 om 20.00 uur in 30CC/Minnepoort Leuven
Tickets: € 7 via tel. 016 300 900 of aan de ticketbalie Tweebronnen
CD: € 5, te koop bij de integratiedienst (Diestsesteenweg 104F, 3010 Leuven)
Organisator: vzw Wesp i.s.m. integratiedienst Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.