Choices Chances Changes van Danscompagnie Lune

Op donderdag 27 maart om 20u gaat de hedendaagse dansvoorstelling ‘Choices Chances Changes’ Danscompagnie Lune in première  in 30CC Minnepoort te Leuven.

Everything in life is a reflection of a choice
No matter what it always ends up the way it should
So take a chance
Life is unpredictable
Always be ready for change

‘Choices Chances Changes’ van Danscompagnie Lune is in vele opzichten een weg van ‘choices’ die nieuwe ‘chances’ brengt en die zorgen voor soms verrassende ‘changes’. Een eerste keuze was om samen te werken met andere collega-choreografen om met gevarieerd dansmateriaal aan de slag te kunnen gaan voor deze productie. De muziek is geschreven en geproduced door THE MVZE. Leo Wilson zorgt voor live- begeleiding op de scène.

In het proces hebben gaandeweg veel verschillende keuzes de basis gevormd voor deze muziek-dansproductie van Lune en THE MVZE. Is het leven een optelsom van verschillende keuzes? Ben je tevreden met wat je hebt of heb je behoefte aan een nieuw hoofdstuk? Durf je de uitdaging aan? Misschien krijg je als publiek ook de keuze..?

Praktisch
27 maart om  20 in 30CC Minnepoort Leuven, Dirk Boutslaan 62, 3000 Leuven
Tickets: 30CC.be

danscompagnie Lune
Lune is de Leuvense hedendaagse danscompagnie van choreografe, danseres en dansdocente Jennifer Regidor. Het gezelschap wil zich binnen de hedendaagse dansscène profileren als een compagnie die met een eigen artistieke gedrevenheid de grenzen van de hedendaagse dans wil aftasten. Lune wil ‘eigen-zinnige’ danslijnen uittekenen en kiest daarom voor een telkens vernieuwende artistieke kwaliteit. Zonder arrogante of elitaire franjes, maar toch resoluut weigerend om met populaire versiertrucs goedkoop succes na te hollen. Lune wil verwonderen, ontroeren, verbazen, fascinatie ontlokken, vragen oproepen, een glimlach toveren…

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.