Nu ook een Hypotheekwinkel in Leuven

Ook Leuven heeft nu zijn eigen Hypotheekwinkel! Met haar nieuwe vestiging op de Naamsesteenweg 71 zit Hypotheekwinkel nu al aan 26 filialen verspreid over heel Vlaanderen.

“Wanneer het over zo iets belangrijks gaat als het afsluiten van een woonkrediet, willen mensen vooral eerlijk, transparant en volledig advies”, zegt Maarten Konings, kantoorhouder van Hypotheekwinkel Leuven. “De zoektocht naar het optimale woonkrediet vraagt echter vaak veel tijd en het wordt snel erg verwarrend. Hypotheekwinkel vergelijkt in een oogwenk actuele leningen van 25 verschillende binnen- en buitenlandse banken. We begeleiden onze klanten van A tot Z in de keuze en realisatie van hun hypothecair krediet. Mensen met koop-, bouw- of verbouwplannen kunnen in verschillende fasen van hun project bij Hypotheekwinkel terecht. Wij zorgen steeds voor een snelle, soepele en complete financiële begeleiding van het woonproject van de klant. Bij het begin van hun zoektocht, als ze al een woning op het oog hebben of als ze de compromis reeds getekend hebben. Wij begeleiden hen ook nog nadat de leningsakte bij de notaris getekend is. Bij elk van deze fasen zijn er immers andere aandachtspunten en wij volgen dit nauwgezet op zodat alles vlot verloopt. Het opstellen van een correct en volledig financieel plan, de beheersing van het maandbudget, de fiscale optimalisatie, de juiste keuze van bijhorende verzekeringen, enz. zijn allemaal aspecten waar Hypotheekwinkel extra aandacht aan geeft.”

Het verschil met de klassieke banken is dat Hypotheekwinkel op een volledig objectieve en onafhankelijke manier kan adviseren omdat zij met 25 verschillende kredietinstellingen samenwerken en dus geen voorkeur hebben voor het aanbod van een bepaalde bank. Een tweede belangrijk verschil is dat zij zich specifiek focussen op woonkredieten, terwijl de meeste banken dit maar doen naast al hun andere activiteiten. Hierdoor zijn zij echte specialisten in hun vakgebied. En dit alles volledig gratis, zonder enige verplichting!

hypotheekwinkel

Hypotheekwinkel tekent ook present op de beurs “Ideaal Wonen” in de Brabanthal, van 21 maart 2014 tot 30 maart 2014.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.