New Holy Cow

De Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroonde onlangs de best beoordeelde bezorgrestaurants in hun aanbod. In Leuven ging de Award voor het Beste bezorgrestaurant naar Indiaas restaurant New Holy Cow in de Naamsestraat met een gemiddelde score van 9/10, op basis van meer dan 370 klantenreviews. Met deze score wint New Holy Cow meteen ook de prijs van het beste Indiaas bezorgrestaurant van België. Daarmee lijken de Leuvenaars de Indiase keuken meer te appreciëren dan de vertrouwde pizzeria: Pizza Riva komt op een tweede plaats met een score van 8,7/10.

DSC_0027-OK

Omdat New Holy Cow de BezorgTopper award won, trakteerde JUST-EAT.be ons op een gratis maaltijd ter waarde van 50 euro. Aangezien zowel mijn vriend als ik fan zijn van de Indiase keuken, gingen wij graag in op dit aanbod. Het werd meteen onze eerste kennismaking met restaurant New Holy Cow en de service van JUST-EAT.be.

Bestellen ging supermakkelijk, alleen het kiezen was een beetje moeilijk. Ook handig: op de site werd aangegeven wanneer we ongeveer onze bestelling mochten verwachten. Uiteindelijk bleek de deurbel een kwartiertje later te gaan dan oorspronkelijk aangegeven. Dat is aanvaardbaar.

En het eten zelf? De foto’s in de plastic bakjes doen het beslist oneer aan. Mijn hot & sour soep was heel erg lekker, zelfs een beetje hotter dan ik gewoon ben. Ook de king prown jalfrezi waren heerlijk met een lekker stukje nan erbij. De porties waren, zoals jullie kunnen zien, meer dan groot genoeg. Al een geluk dat we maar één potje rijstpap als dessert besteld hadden. De rijstpap was minder mijn ding, dus die schoof ik door naar mijn vriend.

Een fijne eerste kennismaking met de kookkunsten van New Holy Cow. En makkelijk dat je daar niet eens je huis voor uit moet komen. Doen we zeker nog eens op een luie zondagavond.

IMG_4284[1]

IMG_4285[1]

IMG_4286[1]

Praktisch
Naamsestraat 51, 3000 Leuven
016 20 05 22
new-holy-cow-leuven.be
just-eat.be/restaurants-new-holy-cow-leuven/menu

Onze keuze
Hot & sour soep: kippensoep met groenten met pikante en zure kruiden
Chilly chicken: gebakken kip en chili met verse sla
King prawn kadai
King prown jalfrezi
Kheer: Rijstpap met melk, vanille en suiker

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “New Holy Cow”

Bezorgtopper El Sombrero Niño « Leven in Leuven
(on april 10th, 2015 at 7:01)

[…] tijdje geleden mocht Leven in Leuven BezorgTopper New Holy Cow van JUST-EAT.be uittesten. Ditmaal maakten we kennis met Bezorgtopper El Sombrero Niño. Het […]