Minister Geens leest voor op Inktvis

Op zaterdag 15 maart zorgt het familiefeest ‘Inktvis’ opnieuw voor een uitbundige start van ‘De Jeugdboekenweek’. Het programma zit vol verhalen, theater en workshops voor jong en oud. Bovendien konden de organisatoren zopas minister van Financiën Koen Geens en Leuvens cultuurschepen Denise Vandevoort strikken als extra voorlezers. Ben je benieuwd naar hun ‘gevaarlijke’ verhalen? Kom dan naar de Bib Leuven, als je durft!

De Jeugdboekenweek’, het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen, staat dit jaar helemaal in het teken van het thema ‘Gevaar’. Het openingsfeest ‘Inktvis’ brengt alvast gevaren voor jong en oud, in en rond de boekenkasten.

Geheel in lijn met het thema beloven minister Koen Geens en schepen Denise Vandevoort “een voorleessessie vol gevaren en humor”, speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. De titels van hun favoriete kinderboeken houden ze voorlopig nog even geheim. Spanning troef!

Praktisch
zaterdag 15 maart 2014, van 14.00 tot 17.00 uur
in Tweebronnen, Diestsestraat 49, 3000 Leuven
Minister Geens en schepen Vandevoort lezen voor omstreeks 14.30 uur.
volledig programma: www.30CC.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.