Dag van de Ambachten 2014

Op zoek naar een originele activiteit voor het hele gezin?

Doe dan mee aan de Dag van de Ambachten op zondag 23 maart 2014! Dit evenement wil de ambachtelijke beroepen in België promoten en opwaarderen. Het geeft de bezoekers de kans om een originele zondag met het gezin door te brengen die bestaat uit een bezoek aan creatieve ateliers, demonstraties en ook allerlei proeverijen.

Er komen meer dan 50 beroepen voor het voetlicht. Ze zijn traditioneel origineel, vergeten, gastronomisch, creatief of ongewoon… maar allemaal even boeiend. De chocolademaker, de houtbewerker, de vioolbouwer, de beeldhouwer, de stilist, de juweelontwerper… ontdek het goud dat ze in hun handen hebben tijdens een bezoek aan hun atelier op zondag 23 maart 2014.

Natuurlijk doen dit jaar opnieuw talrijke ambachtslieden uit Leuven en omgeving mee.

De Dag van de Ambachten is een nationaal evenement dat sinds 2006 georganiseerd wordt en dat jaar na jaar meer succes kent. Tijdens de vorige editie gingen niet minder dan 76.000 bezoekers op verkenning bij 600 ambachtslieden.

dagvandeambachten.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.