Go-SHOOT-It in de fietsenstalling Rector De Somerplein

Curieus Vlaams-Brabant lanceerde in het najaar een grote fotowedstrijd rond Gelijkheid en ontving bijna 150 inzendingen. Voormalig Leuvens Stadsfotograaf Marco Mertens en fotografen Lieven Dirckx en Marilyn Desmet, bijgestaan door gemeenteraadsleden en cultuurliefhebbers Saïd El Khadraoui en Mieke Wellens, selecteerden de beste werken voor een verbluffende tentoonstelling. De tentoonstelling wordt officieel geopend op vrijdag 21 maart om 20u (enkel op uitnodiging). Om 21u zal Saïd El Khadraoui de laureaten bekendmaken.

shoot

Van 22 tot en met 30 maart zijn de geselecteerde foto’s te bezichtigen in de ondergrondse fietsenstalling van het Rector De Somerplein, op zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 8u tot 24u. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u tot 20u. Toegang is gratis.

Meer info op goshootit.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.