Concerten solidariteitskoor Caminhando op 10 en 17 mei

Het solidariteitskoor Caminhando organiseert twee concerten in mei met thema “Op hoop van vrede”.  Het wordt een boeiend en gevarieerd programma met muzikale pareltjes uit de hele wereld, afgewisseld met inhoudelijke intermezzo’s, zoals altijd onder de enthousiaste leiding van Rietje Bruynooghe .

  • Op zaterdag 10 mei 2014 om 20:00 zingt het koor in de Sint-Franciscuskerk (Tiensesteenweg 190) in Heverlee ten voordele van het Ethiopische project “Let Us Change“.Let Us change werd opgestart begin 2009 in Awassa door Johan Vandenbossche en Aynalem. Het omhelst de opbouw en onderhoud van twee tehuizen voor straatkinderen, hulp aan bedelaars en onderwijs voor gevangeniskinderen.  Gedetailleerde  informatie vindt u op http://letuschange.be
  • Op zaterdag 17 mei 2014 om 20:00 zingt Caminhando in de kapel van het Heilig-Hartinstituut (Naamsesteenweg 355) in Leuven ten voordele van de Palestijnse Circusschool. Dit keer zingt men ten voordele van de Palestijnse Circusschool. Hun doel is het creatieve potentieel van jonge mensen in Palestina te ontwikkelen, zodat ze gesterkt worden in hun identiteit en er een positieve en constructieve dialoog ontstaat. Ze bieden een veilige plaatsaan waar mensen gelijk zijn en door samen te werken tot een mooi resultaat komen. Ze brengen hun shows waar de nood het hoogst is, opdat kinderen weer even kind kunnen zijn, al kijkend of door mee te doen. Meer informatie vindt u op http://www.palcircus.ps

Kaarten kan je kopen bij de koorleden of telefonisch via 016/404421. Meer info op de website van Caminhando.

Caminhando is een koor dat liederen zingt in verbondenheid met alle mensen in de wereld. Dat uit zich zowel in de inhoud van de liederen als in de verscheidenheid van de talen waarin gezongen wordt.  Al meer dan 15 jaar repeteert een 40-tal koorleden elke woensdagavond in Leuven, met als hoogtepunt een jaarlijks benefietconcert in het voorjaar.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.