Ontdek de lentecollecties in Leuven op 22 en 23 maart

De Leuvense Lenteshopping vindt plaats tijdens het weekend van 22 en 23 maart. Dan is de Leuvense binnenstad het mekka voor fashionista’s uit de wijde omgeving en stellen de handelaars hun nieuwe, zomerse collecties voor. De Leuvense Lenteshopping is een jaarlijkse traditie geworden die aan de nieuwe lente- en zomercollectie een officiële start geeft. 

Tijdens de Lenteshopping krijgen jong en oud niet alleen de kans om de nieuwe lentecollecties te ontdekken in een gezellige sfeer, de handelaars doen ook iets extra. Op zondag zijn de winkels open vanaf 13.30 uur, ideaal voor een gezellig dagje uit in Leuven, afgesloten met een terrasje of een etentje in één van de vele gezellige restaurants van Leuven.

Het is zowat de tiende keer dat alle handelaars over alle winkelstraten heen, hun krachten bundelen in een gezamenlijk promotieweekend. Jaar na jaar worden nieuwe animatiemogelijkheden bedacht die het winkelen aantrekkelijker en boeiender maken.

Dit jaar tonen mannequins in verschillende winkels het aanbod in levende lijve. Handelaars kunnen via het stadsbestuur en dankzij de steun van Centrummanagement Leuven van deze mannequins gebruik maken. Leuven Handelt! organiseert op het Rector De Somerplein 15 een fotoshoot. Daarbij kan je poseren in je nieuwe outfit en maak je kans op Leuvense Cadeaubons voor een waarde van € 500.

De handelaars en het Leuvense stadsbestuur heten iedereen van harte welkom tijdens de Lenteshopping!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.