Nu vrijdag opvoering “Die 7 Letzten Worte” van Haydn in het Leuvens in de Sint-Pieterskerk

Deze vrijdag 21 maart 2014 brengen Collegium Frascati en het koor Frascati Vocali de opvoering “Die 7 Letzten Worte” van Oostenrijks componist Joseph Haydn, over de zeven laatste woorden van Jezus Christus aan het kruis. De tekst is vertaald en herwerkt door Fred Brouwers die zelf de rol van verteller op zich neemt. Het optreden start om 20:00. De deuren van de Sint-Pieterskerk openen al om 19:00. Tickets kan je kopen via de website van concertboeking of in de Sint-Pieterskerk zelf.

Meer informatie kan je vinden op de website van Frascati Symphonic.

Leven in Leuven mag enkele duo vrijkaarten weggeven. Ge├»nteresseerd? Stuur ons dan je volledige naam met de melding “Die 7 Letzten Worte” via het contact formulier.

collegium_frascati_vocal_7_letzten_worte_sint-pieterskerk_leuven2

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.