Leuven applaudisseert voor fietsers

Op vrijdag 21 maart van 8.00 tot 9.00 uur steken vzw Leuven Klimaatneutraal en de stad Leuven de fietsers een hart onder de riem. Met een heuse erehaag vol spandoeken, toeters, bellen, gejuich en vooral veel applaus betuigen de aanwezigen hun liefde aan de fietsers omdat ze niet voor de auto kiezen en zo de stad een stukje leefbaarder maken.

Mee applaudisseren kan in de Bondgenotenlaan, ter hoogte van café Royal (hoek met Martelarenplein).

Dit initiatief komt van Mechelen Klimaatstad vzw en vindt navolging in Antwerpen, Gent, Hove, Melle, Heist-op-den-Berg, Turnhout … en nu in Leuven. Vzw Leuven Klimaatneutraal 2030 wil samen met zijn partners en de stad Leuven iedereen uitnodigen om mee te komen juichen voor de fietsers.

Toeval of niet, die dag start ook de campagne ‘Mijn Korte Ritten’ van Mobiel 21, een partner van Leuven Klimaatneutraal 2030.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.