In de ban van de Feniks

campagnebeeld

Op zondag 30 maart tussen 14.30 en 16.30u trekt de stoet “In de ban van de Feniks” door de straten van Leuven. Deze vrolijke kinderparade is het resultaat van creatieve stages die de zo’n 25 kinderen gevolgd hebben tijdens de krokusvakantie. Samen met Kanarie en kunstenaar Stef Houbrechts bouwden de kinderen een reusachtige feniks. Cirkus in Beweging leerde hen circustechnieken aan voor de optocht en bij Kreakatau maakten ze knotsgekke kostuums en deden ze aan crea-yoga. De stoet eindigt bij het nest van de feniks in de tuin van Museum M. Daar wordt het geheel feestelijk afgesloten met de opening van “De Vijand” in het M.

Een voorproefje van de Feniks en zijn nest:

72 nest af

70 feniks

‘In de ban van de Feniks’ is een sociaal-artistiek project in samenwerking met De Trommel, Het Lampeke en de FabotastiX.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.