Ouderschapscursus “Feeën aan de Wieg”

PraxisP, het praktijkcentrum van het centrum Klinische Psychologie (KULeuven), en RINO Vlaanderen organiseren de ouderschapscursus Feeën aan de Wieg. Deze cursus is een preventieproject voor ouders die een kindje verwachten eind augustus – begin september 2014. Het is gericht op het bevorderen van de zelfzekerheid van ouders, het maximaliseren van de ontwikkelingskansen van het kind en het versterken van een veilige gehechtheid. De cursus richt zich naar alle ouderparen die ongeveer 22 weken zwanger zijn, die graag spreken en denken over hun vragen, verwachtingen en ervaringen als ouder; en dit zowel samen met andere prille ouders en onder begeleiding van ervaren kinderpsychologen.

Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.