Toneel heverlee sluit seizoen af met een dolle komedie

Toneel heverlee rond het seizoen in schoonheid af met ‘De familie Tót’. István Örkény is een grote naam in Hongarije. Zijn toneelstukken worden er elk jaar opnieuw geproduceerd en staan soms maandenlang op de affiche. Dit is te danken aan zijn feilloze combinatie van humor, fantasie en tragiek en zijn meesterlijke dialogen.

‘De familie Tót’ speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, ergens in een Hongaars bergdorpje. Vader Tót is er brandweercommandant en zoon Gyula vecht aan het front. Alles gaat zijn gangetje, tot Gyula een brief stuurt: zijn overspannen kapitein komt twee weken bij de familie Tót logeren om te recupereren. De poppen gaan aan het dansen.

Praktisch

  • vrijdag 25 april om 20.15u
  • zaterdag 26 april om 20.15u
  • vrijdag 2 mei om 20.15u
  • zaterdag 3 mei om 20.15u

Reserveren kan via de site, per e-mail, of telefonisch tussen 17u en 20u op 0495 84 58 64.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.