Leuvense vrijwilligers gezocht voor onderzoek sport erfgoed

Archiefbank Vlaanderen wil het sporterfgoed in de regio Leuven in kaart brengen. Ben je geïnteresseerd in sport en heb je een voorliefde voor oude documenten? Mogelijk ben jij dan de geschikte kandidaat die mee op zoek gaat naar erfgoed rond sport in het Leuvense. Je legt contacten met sportverenigingen en supporters en verzamelt gegevens over wat over het verleden bewaard bleef. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Katrien Weyns, archiefconsulent van Archiefbank Vlaanderen (katrien.weyns@archiefbank.be of 016 32 35 44). Archiefbank Vlaanderen is een initiatief van onder andere KADOC, het Documentatie- en Onderzoekscentrum voor Religie, Cultuur en Samenleving van de KU Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.