Resultaten thermografische foto te bekijken op evenement in bib Tweebronnen

Vorig jaar liet de stad Leuven een thermografische foto nemen van Leuven om het warmteverlies van woningen in kaart te brengen. Deze foto is spijtig genoeg niet beschikbaar online zoals bijvoorbeeld de thermografische luchtopname van de stad Antwerpen, maar je kan nu zaterdag 29 maart 2014 in bibliotheek Tweebronnen de resultaten bekijken. Een medewerker van de stad Leuven bekijkt samen met jou het warmteverlies van je dak en geeft tips hoe je energie en geld kan besparen. Er zullen ook verschillende organisaties aanwezig die je informeren over duurzaam (ver)bouwen, dakisolatie, premies en leningen.

Je kan je inschrijven bij de cel duurzaam beleid voor 3 sessies op zaterdag 29 maart: om 14 uur, om 15 uur en om 16 uur.

Daarna kan je nog op 3 donderdagen de foto bekijken in het stadskantoor:

  • Donderdag 24 april 2014, van 12 tot 20 uur
  • Donderdag 8 mei 2014, van 12 tot 20 uur
  • Donderdag 15 mei 2014, van 12 tot 20 uur

Meer informatie over de thermografische foto vind je op de site van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.