Internationaal Vanheylen Triton tornooi

Op zaterdag 17 mei 2014 organiseert basketbalclub Vanheylen Triton Leuven hun tweede internationaal tornooi in samenwerking met Stad Leuven en de vzw stedelijke sportpromotie Leuven (Tofsport). Aan het tornooi zullen naast verschillende buitenlandse ploegen (o.a. uit
Spanje en Nederland) ook een aantal Leuvense clubs deelnemen.

De dag start vroeg voor alle ploegen, het eerste fluitsignaal wordt immers al om 9u gegeven. In de voormiddag worden de poule-matchen gespeeld, de beste ploegen van elke poule nemen het dan in de namiddag tegen elkaar op. De grote finale start om 17u. Aansluitend op de finale worden de prijzen uitgereikt. De uitreiking wordt gevolgd door een gezellig aperitief en een lekkere BBQ.

Rond 22u wordt het Redingenhof afgesloten en de basketschoenen omgeruild voor dansschoenen en voor een afsluitend feestje in Rumba & Co.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.