Bio Koffie Bar

Een koffiebar met biologische en fairtrade producten waren we nog niet tegengekomen in het Leuvense, het was dus tijd om Bio Koffie Bar aan ons lijstje toe te voegen. De frisse, moderne koffiezaak werkt nauw samen met travel shop Reispunt, die natuurreizen organiseert. De link komt niet enkel terug door de natuurlijke producten maar ook door de prachtige foto’s aan de muren. De vriendelijke uitbaatster Evi neemt onze bestelling op aan ons tafeltje. We blijven trouw aan onze cappuccino en chocolade melk, om de honger te stillen bestelden we er ook een brownie en muffin bij, uiteraard biologisch.

Hun motto luidt: “Made with love, served with joy” en daar zijn wij het volledig mee eens.

biokoffiebar

biokoffiebar2

Praktisch
Martelarenlaan 24 (aan de achterkant van het station), 3010 Leuven
016 25 56 17
info@biokoffiebar.be
www.biokoffiebar.be

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Bio Koffie Bar”

Steven Nijs
(on september 24th, 2014 at 14:47)

Zeer onvriendelijke bediening, jammer van de mooie zaak.