Vintage Night Out – Fashion show for charity

fashion

Vijf studenten van de KHLeuven organiseren in het kader van een “Small Business Project” een fashionshow voor het goede doel met vintage en tweedehandskledij in de Universiteitshallen van Leuven.

Op 23 april wordt de prestigieuze museumzaal van de Universiteitshallen (Naamsestraat 22) omgetoverd tot een catwalk waarop modellen de creaties van verschillende tweedehands, vintage en retro winkels van Leuven zullen tonen. Fotografen, DJ’s, live optredens, verrassende drankjes en hapjes, zullen zorgen voor een onvergetelijke avond! Fashion lovers kunnen leuke aankopen doen in de “pop-up” store ter plekke. De gehele opbrengst van de avond gaat naar het Rondoufonds dat zich inzet voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Iedereen is welkom op woensdag 23 april om 19 uur om te genieten van de modeshow en de lekkere hapjes en drankjes, hippe foto’s te nemen in de retro chesterfield hoek en natuurlijk een steentje bij te dragen aan het Rondoufonds!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.