Get Ravaged at M-idnight, eerste Leuvense museumnacht

Op 24 april van 18 tot 24u opent M de deuren voor de studentennocturne Get Ravaged at M-idnight. Deze museumnacht is een initiatief van acht masterstudenten Culturele Studies (KU Leuven) in samenwerking met M.

midnight

Met de lopende tentoonstelling Ravage. Ravage. . . Kunst en Cultuur in Tijden van Conflict als uitgangspunt, wil de nocturne zich profileren als een drempelverlagend evenement, voor en door studenten. In de eerste plaats richt het zich op de Leuvense student, maar uiteraard staan M en Get Ravaged at M-idnight open voor een publiek van alle leeftijden.

Het programma bestaat uit een mix van muziek (Stoomboot en Stella Nova), toneel (Campustoneel), performance, dans, lezingen (Joris Kila en Rudi Vranckx), spoken word (kunstbendewinnaar Maarten Vanden Bussche) en film. Enerzijds wordt de bezoeker doorheen Ravage geleid, waar verschillende acts zorgen voor interactie met de expo. De Leuvense studentenvereniging Mecenas toont hier haar kennis en kunde tijdens een reeks gidsbeurten. Daarnaast transformeert het Antichambre, de inkomhal van M, in een centrale ontmoetingsplaats waar een bar en live muziek zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Partners AmuseeVous, LOKO Cultuur en Campustoneel dragen bij tot een boeiende invulling van de avond waarop iedereen welkom is.

Tickets, info en het volledige programma vind je op www.m-idnight.be. Meer info op facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.