Mini-reeks Chinees-Belgisch koken

In april organiseert Femma Leuven (kortweg FemaLe), de vereniging voor (jonge) vrouwen in Leuven, voor een mini-uitwisseling.

Op 23 april koken vrouwen van de Chinese gemeenschap uit Leuven voor de leden van FemaLe (met op het menu o.a.gestoofde vis, échte Chinese kool, rijstebrij). Op 30 april is het de beurt aan de Chinese dames om te proeven van de Belgische keuken. De dames van FemaLe schotelen hen dan Belgische kost voor (zoals o.a. asperges, stoofvlees, rijstpap, …).

Je kan deelnemen aan de beide of aan één van de twee avonden. Vermits het om een uitwisseling gaat, verdient het aanbeveling om op beide avonden aanwezig te zijn.

Wil jij proeven van de verfijnde Chinese keuken, wil jij stoofvlees maken voor enthousiaste Chinese vrouwen of wil je zelf nog eens opfrissen hoe je nu weer asperges op Vlaamse wijze maakt? Schrijf je dan in via female.femma@gmail.com. Inschrijven is noodzakelijk, want de plaatsen zijn beperkt.

Praktisch
23 en 30 april 2014 vanaf 19u30
AVEVE Leuven City, Diestsestraat 243
Keuken achter in de winkel

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.