Punto Kiosk

Een krantenwinkel en koffiebar ineen, welkom bij Punto Kiosk. In het mooie hoekpand aan de Brusselsestraat kopen we eerst onze krant en aan de bar bestellen we een chai latte, cappuccino en latte. Uit de rijkgevulde vitrine kiezen we een punt red velvet cake. Binnen ziet het er gezellig uit door de vrolijke kleuren en toffe zitjes maar we besluiten toch van het zonnetje te profiteren en onze koffie te drinken op het achtergelegen terras. Het is duidelijk dat Punto er alles aan doet om hun klanten te verwennen. Voor ons is het een geslaagde combinatie!

Voor het laatste nieuws en een lekkere kop koffie ga je naar Punto Kiosk!

dsc_0003

dsc_0019

Praktisch
Brusselsestraat 33, 3000 Leuven
info@puntokiosk.be
puntokiosk.be

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.