Kunstroute Leuven 2014

Kunstroute-Leuven2014_banner500

De lente is in het land, tijd om te genieten van kunst vlakbij huis. Kunstroute-Leuven is jaarlijkse kunsthappening waarbij 39 geselecteerde kunstenaars hun atelier openstellen. Op zondag 27 april, donderdag 1 mei en zondag 4 mei geven Leuvense kunstenaars de bezoeker een inkijk in hun denk-, leef- en vooral werkwereld. Kunstroute-Leuven is meer dan een tentoonstelling, het is een inspirerende reis waarbij je niet alleen op plekken komt die anders volstrekt besloten zijn, je ontmoet ook de makers van al dat moois, je kunt hen complimenteren maar ook kritische of technische vragen stellen. En je ogen de kost geven. Vaak met een glaasje, en hier en daar zelfs met een live muziekje.

Kunstroute-Leuven is een aantrekkelijke bezigheid voor het hele gezin. Bij goed weer is de fiets het aangewezen vervoermiddel. Meer info op de website van Kunstroute-Leuven of download het gratis routeplan.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.