STUK eindfeest op 28 mei

Ook dit jaar wordt het STUKseizoen opnieuw afgesloten met een knaller van een Eindfeest! Onder het motto Life in pixels zorgt het STUKteam op woensdag 28 mei vanaf 21u voor een knallende avond. Een vaste waarde voor iedere student en iedere Leuvenaar.

altrego

Een mix van beats, dancefunk, eightiesinvloeden en Jasper Erkens’ unieke stem: Altrego zet het Eindfeest in met een bom van een concert. Maar er is uiteraard heel wat meer: Radio Scorpio zorgt voor hiphop uit de Leuvense underground, Home zorgt voor een housefeest in de Ensemblezaal met onder meer Red D, en in het STUKcafé dansen we de nacht door tijdens een clubSTUK deluxe met onder meer Mighty Mike, Mr. Bongo & Klepto. Tel daar nog de beste kortfilms bij van Cinema ZED en een Spaans getinte culinaire hoek, en je hebt alle ingrediënten voor het feest van het jaar!

Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.