Lenteconcert Arenbergorkest ¡Fiesta!

Op woensdag 7 mei en donderdag 8 mei 2014 brengt het Arenbergorkest onder muzikale leiding van Roel Willems de lenteconcerten ‘¡Fiesta!’.

Met de zomer op komst en reeds heel wat zonnige dagen achter de rug, zijn deze concerten een niet te missen feestje volledig in het thema van Latijns-Amerika. U kan zich verwachten aan opzwepende ritmes en exotische melodieën waarbij het moeilijk zal zijn om op uw stoel te blijven stilzitten. Zo brengt het Arenbergorkest de gekende deuntjes uit de musicalfilms West Side Story en Evita die beiden ruimschoots in de prijzen zijn gevallen vanwege hun uitzonderlijk mooie muziek. Naast filmmuziek staat het orkest uiteraard ook weer garant voor klassieke muziek met composities van Latijns-Amerikaanse componisten. Ondanks het thema werd ook een selectie van George Bizet‘s Carmen Suites opgenomen in het programma.

De concerten vinden plaats op woensdag 7 en donderdag 8 mei 2014 om 20:30 in Aula Pieter De Somer (Charles Deberiotstraat 24, Leuven). Deuren openen om 19:30. Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop bij de leden of op onze website. Kaarten kosten 5 euro voor studenten en -18-jarigen (één euro korting voor houders van een cultuurkaart) en 7 euro voor niet-studenten. Aan de kassa zijn de kaarten één euro duurder. Vrijkaarten voor mecenassen liggen klaar aan de kassa. Na afloop kan u nagenieten van het concert op een gratis receptie.

Voor meer informatie, zie http://www.arenbergorkest.be/.

arenbergorkest_lenteconcert_fiesta

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.