OEP AA BAKKES! zoekt spelers

Sinds het succes van OHL kunnen we het met een gerust hart zeggen: voetbal leeft in Leuven. Met OEP AA BAKKES! maakt het KIP, in samenwerking met STUK en 30CC een theatervoorstelling over de voetbalsupporters van OHL. Eerder maakte het Gentse theatercollectief in dezelfde trant U DIKKE MA!, de bejubelde voorstelling met als inspiratiebron de supporters van AA Gent (a.k.a. De Buffalo’s).

Bekijk hier een trailer van U DIKKE MA!

Het publiek kijkt naar de spionkop – de plaats waar de ‘die hard fans’ verzamelen – en volgt het relaas van een voetbalwedstrijd door de ogen van de supporters van voetbalclub OHL. Ze brengen het beste en het slechtste van de Vlaamse voetbalsupporter: zang, vlaggen, gebrul en verscholen romantiek, overgoten met een saus van bier, hotdogs en ritme.

De voorstelling wordt gemaakt met een mengeling van acteurs, vrijwilligers en rasechte OHL-fans. Voel jij je geroepen om mee te spelen in deze voorstelling? Zou je graag eens in de huid van een ‘die hard’ supporter kruipen die al zingend, vlaggen zwaaiend en stampvoetend zijn ploeg toejuicht? Heb je zin om ervaring op te doen als acteur en in samenwerking met een professioneel theatergezelschap een voorstelling te maken en te tonen in STUK Kunstencentrum? Kan jij je vrijmaken voor een aantal avond- en weekendrepetities en voorstellingen tussen zaterdag 13 september en zondag 5 oktober 2014? Stuur dan snel een mail naar voetbalopera@stuk.be. Leeftijd en ervaring spelen geen rol, de organisatie zoekt een bonte mix van mensen. Een eerste kennismakingsmoment is voorzien op maandag 26 mei 2014 om 19u in het STUKcafé.

Laat zien dat je van Leuven bent!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.