Konijnenadviesbureau Hopster in Leuven

Heb je konijnen en zou je hen graag enkele eenvoudige kunstjes leren? Wil je weten hoe je konijnen gelukkig kan maken of hoe je hen bezig kan houden om verveling tegen te gaan? Nu kan je daarvoor terecht bij het Konijnenadviesbureau Hopster! Het konijnenadviesbureau is opgericht door Marilleke Vrancken, gediplomeerd Konijnentrainer/Deskundige na studies aan de Martin Gaus Academie in Nederland. Zij geeft persoonlijk advies met een huisbezoek of via email of telefoon en je kan haar eventueel ook inhuren voor lezingen en workshops.

Meer informatie kan je vinden op de website van Konijnenadviesbureau Hopster of op de Facebook pagina.

konijn
Foto van Kevin Law, creative commons licentie op Wikimedia Commons

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Konijnenadviesbureau Hopster in Leuven”

Mertens Jo
(on april 25th, 2014 at 12:52)

Wat een geweldig initiatief! Eindelijk iemand in Belgiƫ die begaan is met het lot van zoveel konijntjes die na een tijdje in een park losgelaten worden omdat men niet weet hoe men ze deftig moet verzorgen en hoe men ermee moet omgaan om ze gelukkig te maken en te houden! Zoviel adviezen kun je vinden over paarden, honden, katten maar nu eindelijk een contactadres om je te bevragen over konijnen. Een grote hoera!