Compagnie Tartaren krijgt de Vlaamse Cultuurprijs voor Amateurkunsten

Op vrijdag 25 april heeft minister Joke Schauvliege de Vlaamse Cultuurprijs voor Amateurkunsten uitgereikt aan het Leuvense sociaal – artistieke theatergezelschap Compagnie Tartaren. De overhandiging had plaats in Oostende, in CC De Grote Post, tijdens de startdag van de Week van de Amateurkunsten.

Vanwege de overheid houdt deze prijs een kwaliteitslabel in en een erkenning van de culturele, sociale en artistieke inzet van Compagnie Tartaren, dat dan ook terecht trots is deze prijs te ontvangen voor haar sociaal-artistieke werking. Met de ontvangst van deze prijs lanceert Compagnie Tartaren tegelijkertijd een oproep aan de Amateurkunsten om werk te maken van een sociaal-artistieke praktijk.

affichekeCP.indd

 

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Compagnie Tartaren krijgt de Vlaamse Cultuurprijs voor Amateurkunsten”

Compagnie Tartaren wordt 3de Leuvens stadsgezelschap « Leven in Leuven
(on december 23rd, 2015 at 16:49)

[…] mooie traject toe, wat dat betreft zijn ze alvast op goede weg, want ook zij sleepten in 2014 al de Vlaamse Cultuurprijs in de […]