Stille Stoet Vrouwen in het Zwart

HOOR DE NIEUWE WERELD FLUISTEREN… ZIJ KOMT Dat is het motto van de Europese conferentie vrouwen in het zwart die op 1-2-3 mei 2014 in Leuven plaatsvindt.

Kleed je in het zwart en stap op zaterdag 3 mei 2014 om 16u mee in de STILLE OPTOCHT met 100 Vrouwen in het Zwart uit Armenië, België, Bosnië en Herzegovina, DR Congo, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Israël, Italië, Kosovo, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Palestina, Portugal, Rusland, Schotland, Servië, Spanje, Zweden en Zwitserland.

Vertrek aan de Jeugdherberg op het Martelarenplein. De optocht gaat van het Martelarenplein achter het station van Leuven via de voetgangerstunnel en de Diestsestraat naar het stadhuis aan de Grote Markt. Op de Grote Markt is er een verzusteringsritueel in de vorm van een speciaal ontworpen dans. Daarna wordt de deelnemers door het Stadsbestuur een receptie aangeboden in de hal van het stadhuis en volgt er een persconferentie.

Iedereen is van harte welkom.

Meer info.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Stille Stoet Vrouwen in het Zwart”

Stad Leuven huldigt Maria Donvil als Vredesvrouw 2014 « Leven in Leuven
(on december 16th, 2014 at 23:42)

[…] kader, aangezien mevrouw Donvil al sinds 1985 actief is in Pax Christi. Na de benoeming van Vrouwen in het Zwart Leuven en juffrouw Oona Wyns als ‘Ambassadeurs voor de vrede’ door Pax Christi Vlaanderen, maken wij […]