Zythos bierfestival

Zythos bierfestival is ondertussen al toe aan de derde editie in Leuven. En als we mogen afgaan op het aantal aanwezigen in de Brabanthal gisteren (zaterdag), dan neemt het succes van dit festival alleen maar toe. Zythos staat immer garant voor een culinaire ontdekkingsreis langs bekende en minder bekende bieren, steeds voorzien van een professionele uitleg. En spotte ik daar een standje met bierpralines?

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Zythos bierfestival”

Leuven heeft succesvol Bierweekend achter de rug « Leven in Leuven
(on april 29th, 2014 at 22:56)

[…] weekend was Leuven opnieuw het mekka van de bierliefhebber. Als headliner op de affiche stond het Zythos Bierfestival. Zij kregen dit weekend meer dan 16.000 bezoekers over de […]

 
Nadine Gregoor YENN b&b
(on mei 1st, 2014 at 8:00)

Ook voor YENN was het Zythos weekend een succes (net zoals vorig jaar trouwens). We hadden slechts 1 koppel bezoekers voor het bierfestival, maar het thema-ontbijt met bierbrood, biokaas gewassen in Bier én daarbij dan ook nog confituur op basis van Kriek Lambic … zowaar zelfs een bier-ontbijt ;0)) Verder veel thee, water en koffie ! Uiteraard. Op naar de volgende, ik kijk er met plezier naar uit.