Verkiezingsdebat op 8 mei

Op 25 mei gaan we weer naar de stembus. Ieder van ons bepaalt mee welke regeringen het beleid zullen bepalen. Maar hoe spelen de verschillende politieke partijen in op jouw behoeften? Welke partij sluit het best aan bij jouw visie over ondernemerschap? Wie biedt je de meeste kansen in de toekomst?

Voka – Kamer van Koophandel arr. Leuven en de Balie van Leuven nodigen de politieke kopstukken uit, zowel van federaal als van Vlaams niveau, voor een debat op het scherp van de snee. Onder de vleugels van Zevende Dag-boegbeeld Ihsane Chioua Lekhli zullen de kopstukken van de belangrijkste politieke partijen hun visie komen voorstellen en trachten jouw stem voor zich te winnen.

verkiezingen

Nemen deel aan het debat:

  • Gwendolyn Rutten (open vld)
  • Koen Geens & Peter Van Rompuy (cd&v)
  • Ben Weyts & Theo Franken (n-va)
  • Katia Segers & Hans Bonte (sp-a)
  • Dieter Van Besien & Anton Belbarre (Groen)
  • Joris Vanhauthem (Vlaams Belang)

Praktisch
Donderdag 8 mei 19.30u
Groep T, Vesaliusstraat 13

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Verkiezingsdebat op 8 mei”

Bart
(on mei 2nd, 2014 at 11:13)

waar en hoe laat?

 
Dries Verachtert
(on mei 5th, 2014 at 16:36)

@Bart: zie onderaan het artikel
Donderdag 8 mei 19.30u
Groep T, Vesaliusstraat 13