Panta Rei Intiemer

Op vrijdag 9 mei is het weer zover: harmonie Panta Rei belooft voor een geweldige avond te bezorgen met een programma om u tegen te zeggen. Bovendien heeft dit concert een wel heel bijzonder karakter. Voor de pauze dirigeren namelijk 4 leerling-dirigenten dit jeugdig harmonieorkest. Met onder meer stukken zoals The Hobbits (Johan de Meij) en Lord Tullamore (Carl Wittrock) ben je sowieso verzekerd van een geslaagde avond. Na de pauze volgt dan het moment suprême: de uitvoering van de monumentale symfonie Gilgamesh van Bert Appermont. Leun gerust achterover om ten volle te genieten van beeld en geluid bij de uitvoering van dit imposante werk.

pantarei

Praktisch
Vrijdag 9 mei om 20u
Minnepoort, Leuven
Kaarten online te verkrijgen.

Meer info op Facebook

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.