Gratis buggy’s uitlenen in de fietsenparking in het stadscentrum

Vandaag donderdag 1 mei 2014 opent het eerste Leuvense buggypunt in de fietsenstalling onder het Rector De Somerplein / Fochplein waar je gratis een buggy kan lenen voor een uitstapje in de stad.

De stad Leuven organiseert de uitleendienst van kinderwagens voor kinderen van 0 tot 4 jaar in samenwerking met Buggy Booker. Tijdens de maand mei is het project in een testfase waarbij elke gebruiker zijn of haar opmerkingen kan laten weten. Na de testfase worden mogelijk nog wat aanpassingen doorgevoerd. Kinderdagverblijf Craenendonck testte een eerste buggy en was positief over het veilig en sterk frame, de gemakkelijke zit, de wendbare wielen en de hygiënische bekleding. Wat beter kan: een regenhoes, aantrekkelijkere kleuren en een netje voor boodschappen.

Als de evaluatiefase meevalt, worden nog extra buggypunten toegevoegd in de Leuven.

Ophalen en inleveren kan op maandag, dinsdag, woensdag en zondag van 8:00 tot 24:00. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 8:00 tot 3:00. Als je zeker wil zijn dat een buggy beschikbaar is, kan je eentje reserveren bij Huis van het kind Leuven.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Gratis buggy’s uitlenen in de fietsenparking in het stadscentrum”

Nieuwe buggy’s voor Leuvens buggypunt « Leven in Leuven
(on augustus 18th, 2014 at 20:18)

[…] Het eerste Leuvense buggypunt opende op 1 mei de deuren in de fietsenstalling onder het Rector De Somerplein. Na de testfase, ontwikkelen de stad en Buggybooker een nieuwe, verbeterde stadsbuggy en openen ze twee nieuwe buggypunten. […]