Subsidies voor nieuwe hockeyterreinen en multifunctioneel sportveld

De stad Leuven krijgt een subsidie van 377.260 euro van de Vlaamse Regering voor het uitbouwen van een bovenlokale (m.a.w. ook voor omringende gemeentes) sportinfrastructuur. Meer concreet zal de stad op de terreinen van het voormalig Stadion Chomé aan de Hertogstraat twee watergedragen hockeyterreinen, een multifunctioneel sportveld met een sportief centrumgebouw plaatsen. Het centrumgebouw zal de sanitaire voorzieningen, kleedruimtes, een cafetaria en een administratief gedeelte met vergaderzaal bevatten. Het administratieve gedeelte zal gebruikt worden door de Wielerbond. Leuven voorziet hiervoor een investeringssubsidie en ook de Hockeyclub Leuven, de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Wielerbond dragen bij aan de kosten.

Meer informatie: De website van de Leuvense Hockeyclub met een pagina over het project Chomé

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.