Wandeling ‘Leuven horen en voelen’

CM-kern Leuven-stad wenst andere zintuigen dan het zicht ‘in de kijker’ te zetten. Daarom organiseert zij op zondag 18 mei een multi-sensoriële wandeling doorheen Leuven-centrum waarop extra aandacht wordt besteed aan de tastzin (voelen en aanraken), het gehoor en de reukzin. Zo leer je Leuven eens op een andere manier kennen!

De klassieke bezienswaardigheden van Leuven worden tijdens deze wandeling op een multi-sensoriële manier onder de aandacht gebracht. Op deze manier kun je zaken waar je al jaren voorbij loopt eens op een andere manier ‘bekijken’ en ervaren!

Praktisch
Zondag 18 mei 2014 om 14 uur
Vertrek aan de trappen van het oude stadhuis (Grote Markt, Leuven)
Organisatie : CM-kern Leuven-stad i.s.m. de Leuvense Gidsenbond
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via www.cm.be/agenda of telefonisch op het nummer 016 31 49 10
Deelname is gratis!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.