World Fair Trade Day 2014

In het weekend van 10-11 mei 2014 is het WORLD FAIR TRADE DAY. Voor Oxfam Wereldwinkels Regio Leuven het ideaal moment om eens buiten hun winkels te treden, want nauwelijks 14 dagen later zijn het verkiezingen. Oxfam-wereldwinkels Regio wil het Zuiden, dat tot nog toe nauwelijks meespeelde in de politieke debatten, en eerlijke handelsregels op de politieke agenda plaatsen.

Alle Leuvense wereldwinkels voeren daarom actie, in de winkels in het Leuvense maar ook op zaterdag 10 mei 2014 op de Grote Markt van Leuven en op zondag 11 mei 2014 op de zondagsmarkt in Heverlee. De organisatie vraagt letterlijk een stem voor het zuiden. Tegelijkertijd kunnen voorbijgangers van fair trade koffie en sapjes proeven.

Concreet vraagt de organisatie de Leuvense bevolking om hun stem in de ZuidPoll.

Praktisch

  • Zaterdag 10 mei 2014 van 11u tot 16u op de Grote Markt Leuven
  • Zondag 11 mei 2014 van 10u tot 13u op Arenberghplein Heverlee

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.