Dag van het Park op zondag 18 mei in Provinciedomein Kessel-Lo

Ook het Provinciedomein Kessel-Lo doet mee met de Dag van het Park op zondag 18 mei 2014.

Maak tijdens de dag van het Park kennis met het Provinciedomein Kessel-Lo in al haar facetten. Dit recreatiegebied is een zeer veelzijdige groene long vlakbij de stad Leuven. Er is een ruim aanbod aan activiteiten. Kom luisteren naar mystieke verhalen tijdens een voorleesmoment. Leer uzelf oriƫnteren in een zeer afwisselende omgeving. Ga op pad en kies een wandelzoektocht uit ons ruime aanbod. Beoefen eens een erg ongewone sport. Laat je verwonderen door enkele handige en creatieve groenbeheerders. Ontdek en bestudeer de kleine wilde dieren in dit park.

Praktische info:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.