Renovatie Blok 4 Sint-Maartensdal is klaar

Blok 4 van Sint-Maartensdal in Leuven werd, onder meer dankzij Europese middelen, gerenoveerd. 120 elektrisch verwarmde appartementen uit de jaren ’70 werden omgebouwd tot 75 moderne sociale woningen, met centrale wijkverwarming op aardgas met warmtekrachtkoppeling, en voorzien van verbeterde thermische dubbele beglazing. Het gerenoveerde gebouw wordt officieel ingehuldigd op woensdag 7 mei 2014 vanaf 18:00 door Karin Jiroflée, gedeputeerde voor gelijke kansen en EFRO-projecten, Louis Tobback, burgemeester van Leuven, en Herwig Beckers, voorzitter van Dijledal. Daarna is er een buurtfeestje met een hapje en een drankje, een springkasteel en een optreden van het orkest The Blandeners.

Praktische informatie:
Woensdag 7 mei 2014 vanaf 18:00, Sint-Maartensdal 4 in Leuven

Sint-Maartensdal-Leuven
Foto Sint-Maartensdal door Carolien Coenen

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Renovatie Blok 4 Sint-Maartensdal is klaar”

Asselman
(on augustus 24th, 2014 at 16:08)

Renovatie Blok 4 is een ramp nog altijd betonrot in de muren , problemen met de brandveiligheid , gepleisterde muren zijn maar 2 cm dik zonder folie tussen de oude baksteen en de pleister , muren en plafond zijn nooit geschuurd of egaal gemaakt voor proper egaal te kunnen beschilderen .
Terrasdeuren staan bijna los na 2 maanden .
Keuken valt uit elkaar .
Parlofonie werkt helft van de tijd niet .