De Bakermat organiseert een ‘Kraamfeest’ op zaterdag 10 mei

Op zaterdag 10 mei 2014 vindt de eerste editie van het Kraamfeest van de Bakermat plaats. Aanstaande en kersverse ouders hebben nood aan veel informatie en elk kind heeft het recht op een goede start! Tijdens de Week van de Kraamzorg bouwt De Bakermat een feest en zet ze samen met haar netwerkpartners het ruime aanbod in de kijker.

De dag start met een ontbijt. Vervolgens kunnen aanstaande en kersverse ouders genieten van tal van workshops: ‘Baby’s en Muziek’, ‘Zelf aan de slag met vaste voeding voor je baby’, ‘Je baby in een draagdoek’ en een Moedergroep met La Leche League. Op de middag kunnen de bezoekers genieten van lekkere lunchhapjes.

Doorlopend kunnen ouders vragen stellen aan de vroedvrouw, tips krijgen van Kind en Gezin over leuke bewegingsspelletjes met de baby en zich informeren over de talloze mogelijkheden voor jonge gezinnen bij het Huis van het Kind Leuven.
De zusjes en broertjes kunnen doorlopend knutselen en in de namiddag is er een grimestand.

Elke bezoeker ontvangt een attentie. Iedereen is welkom!

Het Kraamfeest start om 9u en vindt plaats in De Bakermat op haar nieuwe locatie: Diestsesteenweg 49, 3010 Kessel-lo.

Iedereen kan gratis deelnemen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.