Nieuw eetconcept in Bar Stan

Bar Stan, de buurtbar aan ‘t basketpleintje in het Nieuw Kwartier, heeft op korte tijd veel mensen weten te bereiken. Buiten hun vaste aanbod, met ontbijt, lunch en diner in de week en brunch op zondag, komen ze vanaf deze week ook met een nieuw eetconcept: ‘CHEZ STAN’. Op zaterdag zal Bar Stan elke twee weken de culinaire kaart trekken met ‘CHEZ STAN’, een unieke resto-avond onder leiding van een steeds wisselende, interessante en getalenteerde gastchef, of hobbykok met culinaire ambities. Van de fijnste Italiaanse keuken tot het pittigste van het Oosten, alles kan en mag…

Nu zaterdag 10 mei is het de beurt aan Geert Groffen. Geert is kok, biotuinier en smaakmaker, zo staat op zijn visitekaartjes.Pure smaken, veel heerlijke seizoensgroenten en verse kruiden maken van zijn gerechten een feest voor de smaakpapillen.

Voor Chez Stan op moederdag neemt Geert je mee op een culinaire wereldreis in hapjesvorm: in één avond op een drafje langs italiaanse antipasti, griekse mezze, spaanse tapas en asian street food. Er passeert een trein van smaken en geuren uit de zuiderse en oosterse keuken. Er zijn koude en warme hapjes, vloeibare en vaste, krokante en zachte, pittige en aromatische, hartige … en op het einde ook wat zoete hapjes.

Wie er bij wil zijn reserveert via info@barstan.be. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij ! Je wordt verwacht omstreeks 19u. Deze culinaire reis met inbegrip van fris aperitief kan geboekt worden aan 32 euro. Snel zijn is de boodschap !

Interesse om zelf eens te koken ? Mailen kan naar info@barstan.be

Meer info op www.barstan.be of op de facebookpagina.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.