Kabinet J zoekt jongeren voor Leuvense jongerenraad

Kabinet J zoekt jongeren tussen 16 en 25 jaar die willen meewerken aan de Leuvense jongerenraad. Samen met andere jongeren vorm je de officiële spreekbuis van jongeren aan het stadsbestuur en beinvloed je mee het beleid van Leuven.

Je kan je kandidatuur ten laatste op zaterdag 31 mei 2014 bezorgen op kabinetj@leuven.be of binnenbrengen bij de jeugddienst, Brusselsestraat 61A, 3000 Leuven. Enthousiaste jongeren kunnen zich op een originele manier (filmpje, gedicht, collage …) voorstellen en duidelijk maken waarom zij diegene zijn die Kabinet J nodig heeft. Ben jij bijvoorbeeld bezorgd over mobiliteit in Leuven? Heb jij een goed voorstel over hoe de stad moet omgaan met rondhangende jongeren? Of weet jij heel goed waar je leeftijdsgenoten van wakker liggen? Dan ben jij de geknipte persoon!

Op zondag 21 september 2014 wordt dan het officiële startschot gegeven van de nieuwe Leuvense jongerenraad.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Kabinet J zoekt jongeren voor Leuvense jongerenraad”

Leuvense jongerenraad Kabinet J zoekt vers bloed! « Leven in Leuven
(on augustus 22nd, 2015 at 8:30)

[…] In een stad als Leuven zijn jongeren niet weg te denken. Dat maakt de stem van de Leuvense jongeren onmisbaar bij het beleid van de stad. Kabinet J, de Leuvense jongerenraad, brengt die stem over aan het stadsbestuur en is de officiële spreekbuis van jongeren in de stad. De Leuvense jongerenraad werd ongeveer een jaar geleden opgericht. […]