Leerlingen Campus Redingenhof in Leuven organiseren festival op school

Op maandag 12 mei 2014 organiseren leerlingen van Campus Redingenhof in Leuven een festival op school. Ze doen dit in samenwerking met TMF StressFactor. Van 12:00 tot 16u00 wordt de school omgetoverd tot een bloeiende festivalweide met artiesten als Spoil Engine, Yellow Claw en Rakka.

De leerlingen brengen deze namiddag niet door in saaie klaslokalen, maar ze genieten van een zonnige dag met verschillende optredens van bekende Belgische artiesten. Daarnaast zijn er ook verschillende drank- en eetstandjes, toffe wedstrijden en tal van andere leuke randanimaties.

De volgende artiesten zullen de speelplaats laten daveren:

Het festival is een concept van TMF StressFactor, waarbij leerlingen leren hoe ze een festival op poten moeten zetten en wat daar allemaal bij komt kijken. Ze werken al enkele maanden actief mee aan het festival door een affiche samen te stellen, de artiesten te begeleiden, security te regelen, eet- en drankbonnen te verkopen, een draaiboek op te stellen en nog zo veel meer. TMF StressFactor is niet alleen een namiddag boordevol plezier, maar het is ook een zeer leerrijke ervaring voor de organiserende leerlingen.

Voor meer informatie, zie:

ka_redingenhof_leuven_TMF_stressfactor

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.