Organiseer een activiteit op Leuven Autovrij op 31 augustus


Op zondag 31 augustus 2014 is Leuven opnieuw autovrij en je hebt nog enkele dagen om je in te schrijven voor de organisatie van een activiteit die dag. Schrijf je voor donderdag 15 mei 2014 in bij de dienst duurzaam beleid of mail naar leuvenautovrij@leuven.be om je activiteit te registreren. Heel wat activiteiten komen in aanmerking voor een subsidie (max. € 100).

Meer informatie zoals het inschrijvingsformulier en het subsiediereglement kan je vinden op de pagina op Leuven.be over Leuven Autovrij op 31 augustus 2014.


Leuven Autovrij in 2013 van Carolien Coenen

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Organiseer een activiteit op Leuven Autovrij op 31 augustus”

Leuven Klimaatneutraal 2030 – Klimaatweekend met stadscamping « Leven in Leuven
(on juni 4th, 2014 at 11:57)

[…] Klimaatneutraal 2030 een aantal symbolische Leuvense plekken in, en dit in het mooie kader van de zesde editie van Leuven Autovrij. Op het programma staat een mooie primeur. De Vismarkt wordt immers voor de eerste keer omgetoverd […]