Leuven – Stad van ideeën

stadvanideeen

Omdat inspiratie ook al eens graag uit conferentieruimtes en achter computers vandaan breekt, geeft Flanders DC Leuven komende zaterdag (17 mei) een extra-creatieve makeover.

Heb je je ook al zitten afvragen waarvoor die containers dienen die deze week her en der in het straatbeeld opdoken? Deze containers vormen het innovatieparcours van Leuven – Stad van Ideeën. Langs het innovatieparcours ontdek je bedrijven die met hun ideeën aan de slag zijn gegaan. Of het nu over een hightech wagen op zonne-energie gaat of witloofbier, alles begon ooit met een idee. Je ziet, proeft en voelt zaterdag de resultaten.

Snuif je liever wat geschiedenis op? Dan kan je terecht in het ideeënmuseum. Wie bedacht cornflakes en hoe oud zou het bed zijn? Alledaagse voorwerpen zoals balpennen en laptops waar je meestal niet over nadenkt, krijgen zaterdag een context.

Stad van Ideeën is een event vol creativiteit voor het hele gezin. Haal je kaartje op in één van de containers en ontdek Stad van Ideeën op eigen tempo.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.