M-idzomer 2014: affiche compleet

M-idzomer, het multidisciplinaire muziek- en cultuurfestival van 30CC, Het Depot en M, komt naar buiten met de volledige affiche. Kleppers als Herman Brusselmans en SX vervoegen Gabriel Rios, Melanie de Biasio en Joan As Police Woman in en rond de tuin van M.

Op www.m-idzomer.be staat sinds deze week het volledige programma live. Binnen de verschillende disciplines ontdekkingen doen staat centraal bij de opbouw ervan. “Het complementaire van deze verschillende cultuurhuizen maakt M-idzomer een werkelijk uniek gebeuren voor de stad. Je kunt het al in de lucht voelen… Er is iets op til!” zegt Denise Vandevoort, schepen van cultuur.

M-idzomer onderscheidt zich dan ook van andere festivals: de organisatoren zetten volop in op maximaal genieten. Een prachtige plek, fantastische expo’s, geweldige performances, steengoede muziek en een ontspannen sfeer vormen samen met een line-up om u tegen te zeggen de basisingrediënten voor vier dagen goed vertoeven.

Nieuwe namen
Op de website vind je een hele reeks nieuwe, straffe namen: indiepopband SX, een van de betere Belgische bands van het moment; hetLiterair Variété van schrijvers Ivo Victoria en Rob Waumans heeft Herman Brusselmans te gast en Tijs Delbeke en Bart Moeyaert behoeven evenmin introductie. Ravage. Mijn verhaal toont aangrijpende digitale verhalen van slachtoffers en gedetineerden. Verder strikten de organisatoren ook nog Hydrogen SeaOstyn (Absynthe Minded), Wende, Mikes Poppe – protegé van Jan Fabre/Troubleyn – en nog vele anderen uit de muziek-, theater- en literatuurwereld.

Volg M-idzomer op facebook, twitter (#mz14) en instagram (#midzomer2014) en mis helemaal niets van het festival.

Praktisch
do 31/7 + vr 1/8 + za 2/8 + zo 3/8, vanaf 17:30 uur
M-idzomer, in M – Museum Leuven, Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
info & tickets: www.m-idzomer.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.