Animatoren gezocht voor speelplein Groene Zone

Speelpleinwerking Groene Zone in Heverlee maakt zich klaar om deze zomer meer dan 300 kinderen en tieners opnieuz een onvergetelijke zomer te bezorgen. Van 30 juni tot 1 augustus zijn alle kinderen welkom om te spelen, knutselen, zingen, dansen en zot te doen. 5 weken lang staat een team van enthousiaste animatoren klaar op speelplein Groene Zone om al deze kinderen te vermaken en te begeleiden.

Speelplein Groene Zone is op zoek naar jongeren die 15 jaar of ouder zijn en die zin hebben om een leuke zomer te beleven samen met de kinderen en de andere animatoren. Op 23 mei 2014 vanaf 19 uur organiseert het speelplein een avond om nieuwe animatoren welkom te heten. Samen met de huidige animatorenploeg wordt het een avond vol plezier en informatie. Meer informatie over de werking van Groene Zone en de inschrijvingen op http://animator.groenezone.org.

groenezone

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.