Leuvense studenten strijden om zelf ontworpen voetbaltafel

Leuvense studenten tonen kunstzinnige kant door deel te nemen aan een creatief tafelvoetbaltornooi

Op 21 mei organiseert Red Bull in Leuven voor de eerste maal Red Bull Art Dribble, een voetbalspel waarin kunst koning is. Of het nu magische middenvelders, spitsen met superkrachten of vrouwelijke verdedigers zijn, elk team heeft nood aan wat creativiteit en die kan van de Leuvense studenten komen. Waar het allemaal om draait: de Red Bull Art Dribble tafel – een voetbaltafel die samengesteld is uit spelers die door de studenten zelf ontworpen worden en een absolute aanwinst voor elke fakbar. Het concept is even eenvoudig als geniaal: ontwerp, speel, win. Leuvense studenten konden tot en met 13 mei immers een persoonlijk ontwerp ingeven voor een voetbaltafelspeler. Wiens ontwerp tot de 22 beste behoort, krijgt de mogelijkheid om het ontwerp ook effectief te produceren. Op die manier wordt met de 22 winnende ontwerpen een unieke voetbaltafel samengesteld die niet alleen ingezet wordt voor maar ook de hoofdprijs vormt van een tafelvoetbaltornooi, de Red Bull Art Dribble finale. De studenten wiens ontwerp tot de 22 beste behoort, mogen samen met een vriend naar keuze deelnemen aan die Red Bull Art Dribble Finale. Ze vindt plaats op 21 mei in Groep T in Leuven. De winnaars nemen de custom made Red Bull Art Dribble voetbaltafel mee naar hun fakbar!

Het Red Bull Art Dribble tafelvoetbaltornooi start om 13u in Groep T in Leuven.
Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Red Bull Art Dribble is te volgen op Facebook .

Red Bull Art Dribble_image

Praktisch
Op 21 mei van 13 tot 17u in Groep T in Leuven
Andreas Vesaliusstraat 13, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.