Like Leven in Leuven op Facebook!

Trouwe lezers van Leven in Leuven, de Leuvense stadsblog, weten het beslist al: Leven in Leuven is al een hele tijd terug te vinden op Facebook. Naast links naar onze dagelijkse artikels vind je op onze Facebook-pagina ook extra nieuwtjes en weetjes terug. Als je zelf een activiteit hebt aan te kondigen, kan je deze ook steeds plaatsen op onze pagina.

Leven in Leuven is een initiatief dat volledig draait op vrijwilligers en dit zonder financiële steun van sponsors of subsidies. Daarom zouden wij het enorm appreciëren als jullie onze dagelijkse inspanning om jullie te voorzien van de laatste nieuwtjes en weetjes uit Leuven zouden belonen met een “Like” op Facebook. En vergeet ook niet onze pagina te delen met vrienden en familie.

Wij horen graag van jullie welke artikels jullie nog missen op onze blog. Of wie weet heb je zelf wel zin gekregen om een artikel te schrijven? Aarzel niet om ons te contacteren!

https://www.facebook.com/leveninleuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.