Symbiosis XL, de nieuwe design- en kunstmarkt van Leuven

Op zaterdag 31 mei organiseert design- en kunstwinkel Symbiosis in samenwerking met het M-Museum en het M-Café, de eerste editie van Symbiosis XL, een kwalitatieve design- en kunstmarkt. De markt vindt plaats in de binnentuin van het M-Museum. De gehele tuin zal overdekt worden.

Een tachtigtal, vooral Belgische (jonge) ontwerpers en kunstenaars tonen en verkopen tijdens Symbiosis XL hun creaties. De volgende disciplines komen aan bod: juwelen en accessoires, meubeldesign, keramiek, glaswerk, lederwaren, schilder- en beeldhouwkunst.

In primeur voor België toont Peter Donders er enkele van zijn fantastische meubelstukken en 3D-juwelen. De indrukwekkende C-Bench in carbon zal zeker veel aandacht trekken. Ook multi-kunstenaar Hannes D’Haese is aanwezig met zijn soms megalomane sculpturen. Heel wat (jonge) ontwerpers en kunstenaars tonen op zaterdag 31 mei voor het eerst hun nieuwste werk.

symbiosisXL

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Symbiosis XL, de nieuwe design- en kunstmarkt van Leuven”

Symbiosis XL « Leven in Leuven
(on juni 2nd, 2014 at 21:37)

[…] het reuzengeweld in het stadscentrum wou ontvluchten kon op de binnentuin van het Museum M een design- en kunstmarkt ontdekken. In de verschillende tenten kon je veel keramiek, sieraden, beeldhouwwerken, kunstwerken […]